Laskutuspalvelu

Laskutuspalvelulla laskutat kätevästi ilman yritystä

Lähetä laskut minuuteissa ja saa palkka pikasiirtona vuoden jokaisena päivänä. Ei pakollisia lisämaksuja.

Woman next to huge mobile phone, getting a notification of received money on the mobile app

LÄHETÄ LASKU ASIAKKAALLE TEHDYSTÄ TYÖSTÄ

Mikä on laskutuspalvelu?

bisse.fi - laskutuspalvelu on kätevä alusta, jonka avulla voit helposti luoda ja lähettää laskuja asiakkaille tehdystä työstä. Palvelumme suurin etu on sen helppokäyttöisyys, ja se on suunnattu erityisesti kevytyrittäjille. Käyttäjänämme sinun ei tarvitse perehtyä verottajan yrityssivuihin tai murehtia kirjanpidosta. Me huolehdimme kaikista yrittäjyyteen liittyvistä paperitöistä puolestasi.

Huoletonta laskutusta!

Palvelumme toimintaperiaate on yksinkertainen: tarjoamme laskutusalustan ja hoidamme yritystoiminnan byrokratiapuolen puolestasi. Käyttäjä syöttää laskun tiedot alustalle tekemänsä työn perusteella. Kun asiakas maksaa laskun, bisse.fi vähentää mahdolliset verot ja palvelumaksun, ja maksaa palkan käyttäjälle.


bisse.fi:n palvelu on suunniteltu helpoksi käyttää, joten hoidamme kaikki paperityöt puolestasi, jotta voit keskittyä itse työn tekemiseen. Palvelumme yksinkertaisuus ja ennakoitavuus tuovat käyttäjillemme mielenrauhaa.


Meillä on jo yli 5 000 tyytyväistä käyttäjää, jotka luottavat ammattitaitoomme. bisse.fi-laskutuspalvelun ammattitaitoinen henkilökunta, erinomainen joka päivä tavoiteltavissa oleva asiakaspalvelu ja helppokäyttöinen laskutusalusta kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon. Paras laskutuspalvelu on kuitenkin se, jolta saat, mitä tarvitset, ja vielä edullisella hinnalla!


ILMAINEN REKISTERÖITYMINEN

Paljonko
laskutuspalvelu maksaa?

Laskutuspalvelut ovat yleensä ilmaisia, jolloin ne eivät maksa mitään. bisse.fi-laskutuspalvelun alustan käyttö on ilmaista. Useimmilla palveluilla on kuitenkin palvelumaksu, joka kattaa yrittäjätoiminnan hallinnolliset kulut. Alla taulukot laskutuspalvelumme palvelumaksuista.

Light

Paras palvelupaketti aloittaville kevytyrittäjille

2%
Palvelumaksu
 • Rekisteröityminen & aloittaminen 0€
 • Kuukausimaksu 0€
 • Palkka pikamaksuna
 • Joka päivä avoinna oleva asiakaspalvelu
 • Verovapaat matkakorvaukset
 • Y-tunnus

Pro

Kevytyrittäjille jotka tarvitsevat vakuutuksia

4%
Palvelumaksu
 • Rekisteröityminen & aloittaminen 0€
 • Kuukausimaksu 0€
 • Palkka pikamaksuna
 • Joka päivä avoinna oleva asiakaspalvelu
 • Verovapaat matkakorvaukset
 • Vastuu- ja tapaturmavakuutukset
 • Y-tunnus

Toiminimi

Yrittäjille joiden toiminta sisältää paljon materiaali- tai palveluostoja

4.9%
Laskutuksesta
 • Rekisteröityminen & aloittaminen 0€
 • Kuukausimaksu 0€
 • Joka päivä avoinna oleva asiakaspalvelu
 • Kirjanpito ja ALV-ilmoitukset
 • Laadi, lähetä, vastaanota ja maksa laskuja
 • Raportit, jossa mm. tuloslaskelman ja taseen tiedot
 • Y-tunnus

Käyttäjäkokemukset

Anna käyttäjämme
arvostelujen puhua puolestaan!

" Erinomainen ja nopea asiakaspalvelu! Kaikki on pelannut bisse.fi:n kanssa ja en voi kuin suositella 💪 "


Milena Kaile Image

Milena Kaile

Tapahtumajäjestäjä

" Palkanmaksu tilillä noin 20 minuuttia siitä kun lasku maksettu. Erittäin nopeaa toimintaa. Asiakaspalvelu vastaa myös viiveettömästi whatsapissa ja sähköpostilla. Olen käyttänyt lähes kaikkia laskutuspalveluita, ja tämä on ylivoimaisesti paras, tehokkain, ja nopein 👍🏻 "


Riku Kopponen Image

Riku Kopponen

Maalari

" Edullinen ja asiakaspalvelussa nopea sekä notkea toimija. Helppo ja selkeä. Iso suositus! "


Pia Fraktman Image

Pia Fraktman

Konsultti

anna meidän helpottaa yrittäjyyden matkaasi

bisse.fi laskutuspalvelu tarjoaa
apua ja tukea yrittäjän polun eri vaiheissa

Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttäminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Et tarvitse erityisiä taitoja tai aiempaa kokemusta laskutuspalveluista. Olemme suunnitelleet bisse.fi:n niin, että kuka tahansa voi aloittaa sen käytön nopeasti ja vaivattomasti. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua, vuoden jokaisen päivänä, jotta voit keskittyä olennaiseen – omaan työhösi.


bisse.fi tekee laskutuksesta helppoa ja vaivatonta. Palvelumme avulla voit luoda ja lähettää laskuja nopeasti ja yksinkertaisesti, ilman monimutkaisia prosesseja. Kirjaudu vain sisään, syötä laskutettavan työn tiedot ja lähetä lasku yhdellä napin painalluksella. Kaikki tarvittavat tiedot ja työkalut ovat selkeästi esillä ja helposti käytettävissä.


Olemme myös tehneet palvelustamme mahdollisimman riskittömän käyttää: alustamme käyttö ja asiakkaaksi rekisteröityminen ovat ilmaisia. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä täysin omaan työhösi ilman ylimääräistä stressiä raha-asioista. Lisäksi bisse.fi Yrittäjyyskoulun ohjeet ja neuvot ovat vapaasti käytettävissäsi, ilman lisäkustannuksia.


Palvelua
Asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä!
Säästöä
Edullinen palvelumaksu
Koulutusta
Yrittäjyyskoulu ilmainen meidän asiakkaille!

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Nopeita vastauksia useiten askarruttaviin kysymyksiin

Missä bisse.fi voi auttaa minua?

bisse.fi avulla voit aloittaa yritystoimintasi riskittömästi, lähettää laskuja asiakkaallesi, toimia toiminimellä sekä hyödyntää monia etuja säästäen rahaa.

Miten saat meihin yhteyttä?

Olemme aina valmiita auttamaan! Mikäli et löydä kysymykseen vastausta yrittäjyyskoulustamme, autamme sinua whatsapp-chatin, puhelimen tai sähköpostin avulla joka vuoden päivä, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä kello 9-23 välisenä aikana. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Onko bisse.fi paras laskutuspalvelu minulle?

bisse.fi on paras laskutuspalvelu sinulle sillä se tarjoaa kattavimmat edut käyttäjilleen sekä monipuolisen palvelun henkilökohtaisella asiakaspalvelulla. bisse.fi laskutuspalvelun kautta pystyt valitsemaan helposti, mikäli haluat työllistää itsesi kevytyrittäjänä ilman Y-tunnusta tai toiminimiyrittäjänä y-tunnuksella kautta. Laskutuspalvelusta löydät myös kattavasti tietoa liittyen itsensä työllistymiseen.

Kenelle kevytyrittäjyys sopii?

Kevytyrittäjyys on joustava ja sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Olitpa sitten opiskelija, keikkatyöntekijä, harkitseva yrittäjä, eläkeläinen, tai ehkä etsit sivutöitä päivätyösi ohessa, kevytyrittäjyys tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. Voit myös työskennellä täysipäiväisesti kevytyrittäjänä.

Miten laskutuspalvelut eroavat toisistaan?

Laskutuspalveluiden tarjoamat palvelut ovan käytännössä identtisiä, siksi onkin tärkeää ymmärtää että useimmissa laskutuspalveluissa saatat maksaa moninkertaisen hinnan samasta peruspalvelusta. Eroina laskutuspalveluissa ovat lähinnä: Palvelumaksu, palkanmaksun nopeus, asiakaspalvelu, palvelun käytettävyys ja vakuutukset. Kun valitset laskutuspalvelua, on tärkeää huomioida omat tarpeesi ja vertailla eri vaihtoehtoja näiden kriteerien perusteella.

Miksi yritykset hyötyvät myös kevytyrittäjyydestä?

Kevytyrittäjyys on edullista myös palveluja ostavalle yritykselle. Kevytyrittäjän palkkaaminen on vaivatonta, sillä tilaavan yrityksen ei tarvitse hoitaa byrokratiaa joka liittyy työntekijän palkkaamiseen ja ilmoituksiin. Tilaavan yrityksen on helppoa ja kitkatonta ostaa palveluilta kevytyrittäjältä, koska yrityksen tehtäväksi jää vain laskun maksaminen. Näin molemmat osapuolet välttyvät ylimääräisiltä paperitöiltä.

Aloita Kevytyrittäjyys Vaivattomasti

Liity nyt ja nauti yrittäjyyden vapaudesta ilman byrokratian huolia.

Rekisteröidy
Ota meihin yhteyttä
Onko kysyttävää? Asiakaspalvelumme on valmis auttamaan joka päivä klo 9-23!