Vakuutukset

Vakuutukset kevytyrittäjille

Tutustu vakuutuksiin kevytyrittäjille, mukaan lukien tapaturma- ja vastuuvakuutukset

Mies, jolla on kansio täynnä asiakirjoja

Vakuutukset kevytyrittäjille

Vakuutukset ovat tietyillä toimialoilla keskeinen osa kevytyrittäjyyttä, tarjoten sekä yrittäjälle että hänen asiakkailleen mielenrauhaa ja turvaa. Ymmärrämme, että turvallisuus ja luottamus ovat liiketoiminnan kulmakiviä. Valitsemalla bisse.fi:n laskutuspalvelun sinulla on mahdollisuus myös saada käyttöösi vahva turvaverkko, joka suojaa sinua ja liiketoimintaasi mahdollisilta riskeiltä. Me bisse.fi:ssä olemme sitoutuneet tukemaan sinua ja liiketoimintaasi – joustavasti ja turvallisesti.


Käytännössä vastuuvakuutus tulee avuksi, kun työskentelyn yhteydessä tapahtuu odottamaton vahinko. Olipa kyseessä sitten arvokkaan esineen rikkoutuminen tai vahingossa aiheutettu materiaalinen vahinko remonttityössä, vastuuvakuutuksemme kattaa nämä tilanteet, omavastuuosuuden vähennyksen jälkeen. Vakuutusyhtiömme käsittelee korvausvaatimukset aina tapauskohtaisesti, joten voit luottaa saavasi tarvittavan tuen, kun sitä eniten tarvitset.


Tapaturmavakuutus tarkoittaa, että jos satut loukkaantumaan työtehtävien yhteydessä, esimerkiksi liukastumalla tai kaatumalla, tapaturmavakuutuksemme tarjoaa sinulle nopean pääsyn hoitoon. Näin voit keskittyä täysillä yrittäjän uraasi ja asiakasprojekteihisi, tietäen että sinulla on luotettava turvaverkko yllättävien tilanteiden varalta.


Jos tarvitset kevytyrittäjänä vastuu- ja tapaturmavakuutukset, voit valita palvelumme kautta palvelupaketin johon nämä vakuutukset sisältyvät. Valinnan pystyy tekemään rekisteröinnin yhteydessä omissa asetuksissa. Vakuutukset sisältyvät vain RNN Pro Oy:n tarjoamaan palvelupakettiin.


Alla on tarkemmat kuvaukset vakuutuksista ja niiden ehdoista.

Aloita Kevytyrittäjyys Vaivattomasti

Liity nyt ja nauti yrittäjyyden vapaudesta ilman byrokratian huolia.

Rekisteröidy